Bestellijst

Geen bestellingen

Inschrijven

Inschrijven voor een cursus of lezing gaat als volgt:

1. U kiest de gewenste cursus of lezing en drukt op de knop “Inschrijven”, "Inschrijvingen geopend", "Inschrijving nog mogelijk" of "Aanmelden wachtlijst" (getoonde knop is afhankelijk van de status van een cursus).
2. Er opent dan een scherm met de titel “Bestellijst".
3. Vervolgens klikt u op "Afronden".
4. U vult uw gegevens in op het scherm dat dan verschijnt en u drukt op “inschrijving afronden”. Als u vergeten bent om bepaalde verplichte velden in te vullen komt hier een melding van.   U scrolt dan naar beneden en past deze velden aan. Vervolgens drukt u weer op "afronden".
5. Er verschijnt dan de melding “aanmelding voltooid”. Ook krijgt u binnen 1 uur een automatisch verstuurde email dat u bent aangemeld. Als u deze mail niet krijgt is er iets misgegaan en bent u niet aangemeld. Let op: het kan ook zijn dat de mail in uw spam-folder is beland. Controleer deze eventueel, voordat u contact met ons opneemt.

Wij schrijven u vervolgens in, u krijgt hier per email bericht van.

Als u er niet uit komt kunt u bellen met 06-12256405.


Corona:

Voor het cursusjaar 2020-2021 geldt het volgende: mochten wij noodgedwongen de cursussen moeten stoppen door overheidsmaatregelen (bij het opnieuw uitbreken van het virus) dan zullen cursussen óf online verder gaan óf het resterende cursusgeld, minus € 10,00 administratiekosten, wordt terug gestort.