Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: ZO2102

Body&Sound

Body&Sound
Cursuscode: ZO2102

Deze cursus wordt digitaal verzorgd met behulp van Zoom.

In deze onlinecursus beginnen we de les met ontspannen de aandacht brengen naar de adem, we maken zachte bewegingen met het lichaam, om op te warmen en als laatste voegen we klank toe, die we in het lichaam laten resoneren in verschillende houdingen.

Het geheel heeft een heilzame en ontspannende werking op lichaam en geest. Ook geschikt voor mensen met een blokkade op de keel of een onzekerheid om te zingen.

Kijk voor meer informatie op winniepollardzang.nl en geef je op via de volksuniversiteit Zuidlaren.

Maandag 29 maart 2021
4 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 35,00
Mw. W (Winnie) Pollard
19:30 - 21:30
Locatie: Digitaal via Zoom (klik hier voor de adresgegevens)
Cursus geannuleerd >
W (Winnie) Pollard
W (Winnie) Pollard
Winnie Pollard is zangeres en klarinettist. Ze heeft ze een praktijk als stemcoach en geeft geregeld stemworkshops. Zij volgde haar zangopleiding bij Marianne Blok en Christa Pfeiler. Bij Marius Engelbrecht volgde zij de cursus stemexpressie. Bij Margit Sherman volgde zij gedurende een jaar de zangopleiding volgens de Werbeck- Svärdström methode. Als klarinettist studeerde ze aan het Koninklijk Concervatorium te Den Haag en Amsterdam. Als zangeres en klarinettist is zij meerdere jaren werkzaam geweest in diverse kamermuziek ensembles, orkesten en theaterproducties. Sinds 2012 vormt zij een duo met gitarist Jakob van Ringen. Plezier en authenticiteit in het zingen en muziek maken staan voor haar voorop.