Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: BG2015

Cursus Zingen met hart en ziel

Cursus Zingen met hart en ziel
Cursuscode: BG2015

Zingen is fijn om te doen. Of je je nu blij voelt of juist triest, je kunt met je stem je gevoel ‘verklanken'.

In deze cursus wordt op speelse wijze de stem vrij gemaakt via stemoefeningen, werken met adem, lichaamswerk en improvisaties, o.a. uit de Roy Hart Theatre methode. Het doel is je eigen stem te vinden en te laten klinken.

De cursus is geschikt voor mensen die hun stem beter willen leren kennen en vindt plaats in een veilige niet competetieve setting.

Ervaring met zingen of noten lezen is niet van belang, openheid van geest wel…Maandag 12 april 2021
4 lessen van 2 uur , elke 2 weken aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 57,00
Mw. W (Winnie) Pollard
19:30 - 21:30
Locatie: De Ludinge (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
W (Winnie) Pollard
W (Winnie) Pollard
Winnie Pollard is zangeres en klarinettist. Ze heeft ze een praktijk als stemcoach en geeft geregeld stemworkshops. Zij volgde haar zangopleiding bij Marianne Blok en Christa Pfeiler. Bij Marius Engelbrecht volgde zij de cursus stemexpressie. Bij Margit Sherman volgde zij gedurende een jaar de zangopleiding volgens de Werbeck- Svärdström methode. Als klarinettist studeerde ze aan het Koninklijk Concervatorium te Den Haag en Amsterdam. Als zangeres en klarinettist is zij meerdere jaren werkzaam geweest in diverse kamermuziek ensembles, orkesten en theaterproducties. Sinds 2012 vormt zij een duo met gitarist Jakob van Ringen. Plezier en authenticiteit in het zingen en muziek maken staan voor haar voorop.