Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: AE2050

Cursus Frans voor vakantie

Cursus Frans voor vakantie
Cursuscode: AE2050

Op naar la douce France!

De vakantie ligt in ’t verschiet… On va où? En France! Vous parlez le français ? Euh… un peu. U redt zich al aardig op vakantie, maar zeggen dat het eten te zout was, de uitleg van een Fransman begrijpen als je verdwaald bent, vragen naar de dichtstbijzijnde Tabac, of je inschrijven voor de jeu de boulescompetitie is nog wat lastig? Doe dan mee aan deze cursus! In acht lessen heeft u uw Franse vakantiewoordje klaar. Voor echte beginners is deze cursus een flinke kluif en voor goeie babbelaars een eitje. Neem gerust contact op als u twijfelt over het niveau.

Er hoeft geen cursusboek aangeschaft te worden. De docent levert materiaal aan dat contant met de docent afgerekend dient te worden. De kosten hiervan zijn maximaal €10,-. Woordenboeken zijn wel aan te raden tijdens de lessen!

Woensdag 24 maart 2021
8 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 75,00
Mw. V. (Vera) Verhagen
18:45 - 20:15
Locatie: De Ludinge (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
V. (Vera) Verhagen
V. (Vera) Verhagen
Vera Verhagen studeerde Frans aan de Rijksuniversiteit in Groningen. Hier bestudeerde ze de taal tot in de puntjes. Ze is dol op die puntjes: de uitzonderingen, de Franse addertjes en eventuele kritische vragen. Een draak van een taal dat Frans, bijna niet te temmen. Door langere tijd in Frankrijk te verblijven, leerde ze ook de Franse cultuur en manieren kennen. Nog altijd verliefd op de taal waar ze zich al jaren mee bezig houdt, doet ze niks liever dan haar kennis en liefde overbrengen, zodat alle Nederlanders zich straks kunnen redden in het Frans en zij dan met pensioen kan. Werk aan de winkel dus. En nog lang niet met pensioen!